Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Kaliforniai saláta

Finom húsos saláta.

Kategória:
Saláták
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • champignon gomba
  • zeller
  • borjúhús
  • 15 dkg champignon gomba
  • 20 dkg zeller
  • 20 dkg alma
  • 2 dl majonéz
  • 1 dl vörös bor
  • 20 dkg hideg borjúsült
  • 1 likőrös pohárnyi konyak
  • törött bors
  • metélőhagyma
  • citromlé
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Kaliforniai saláta elkészítési módja a gombát és a zellert külön-külön edényben sós, citromos vízben puhára főzzük. Miután megfőtt vékony szeletekre, illetve metéltre felvágjuk.

Két megtisztított almát apró kockákra vágunk, a borjúsültet pedig vékony finom metéltre vágjuk fel.

2 dl majonézbe öntsünk 1 dl vörösbort, s kis likőrös pohárnyi konyakot és citromlevet, jól összekeverjük, s ráöntjük a hússal elkevert zöldséges almára. Legalább 1 órára hideg helyre, ha lehet tegyük hűtőbe.

groen_arrowExtra

Beküldte: Eszter - Datum: 2009-07-13 17:56:24

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá