Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Burgonyasaláta

Magyar saláta.

Kategória:
saláták
Ország:
magyar
Főre:
0

groen_arrowHozzávalók

  • burgonya
  • cukor
  • 1 kg burgonya
  • cukor
  • törött bors
  • ecet
  • olaj
  • hagyma.
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A burgonyát megfőzzük, még melegen megtisztítjuk, karikára vágjuk. Langyosan tesszük bele a finom karikára vágott hagymával, törött borssal ízesített páclébe. Páclé: cukorral, sóval, ecettel, amelyet ízlés szerint kevés vízzel hígítunk. A saláta páclébe kevés finomra vágott tárkonyt, hagymát, metéIőhagymát vagy vagdalt zöld petrezselymet is keverhetünk. A lébe beleforgatjuk a salátákat, tálra rakjuk, kevés lével és kevés olajjal megöntözzük. Tálaláskor olajjal meglocsoljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2007-09-21 21:14:50

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá