Finom spárgasaláta recept.
Spárgasaláta recept elkészítése a 2 tojást keményre főzzük. A spárgát megtisztítjuk, megmossuk, 4-5 cm-es darabokra vágjuk, és sós, egy kicsit cukros vízben megfőzzük. Ha megfőtt, kivesszük a levéből és egy tálba tesszük.
A tojások megfőtt sárgáját elkeverjük az olajjal, 1 kiskanál mustárral, kevés citromlével és sóval ízesítjük. A tojásfehérjét apróra vágjuk, összekeverjük a vajjal, és egy kevés szardellapasztával ízesítjük. Az egészet jól összedolgozzuk, hozzáadva egy keveset a spárga levéből, és ráöntjük a spárgára.
A metélőhagymát apróra vágjuk, és a salátára szórjuk. Pár órára hűtőszekrénybe tesszük.
Beküldte: Kata - Datum: 2010-02-03 09:32:19