Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Belga citromos cékla

Finom belga citromos cékla saláta.

Kategória:
saláták
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • cékla
  • citrom
  • vajbab
  • 50 dkg apró cékla
  • 20 dkg zsenge vajbab
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 citrom
  • 2-3 evőkanál olaj
  • feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Belga citromos cékla elkészítés a jól megtisztított céklát annyi vízben, amennyi ellepi, héjában puhára főzzük. Leszűrjük, meghámozzuk és szeletelve vagy reszelve a tálba tesszük.

Sózzuk, borsozzuk finomra vágott hagymával megszórjuk, megöntözzük a citrom levével. A vajbabot sós vízben megfőzzük és a leszűrt babot a fenti keverékhez adjuk.

Vágott citromhéjjal diszítjük. Legalább 1 napig hűtőben tároljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsu - Datum: 2009-11-11 09:43:05

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá