Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Marhafartő borsmártással

Marhafartő borsmártással recept.

Kategória:
marha húsok
Ország:
olasz
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • marhafertő
  • angolszalonna
  • zöldpaprika
  • 1 kg marhafartő
  • 5 dkg angolszalonna
  • 8 szem egész feketebors
  • 1 fej vöröshagy­ma
  • 1 zöldpaprika
  • 1 kis doboz paradicsom­püré
  • 2 dl olaj
  • 0,2 dl borecet
  • kiskanálnyi tabaszko
  • mustár
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Marhafartő borsmártással recept elkészítése a szalonnát vágjuk kockákra kevés olajban félig süssük meg. Adjuk hozzá a mustárt az ecetet a tabaszkót, az egész borsot az apróra vágott hagymát és a kimagozott, nagyon apróra vágott paprikát.

A húst tisztítsuk meg és késsel szurkáljuk meg egy kicsit, tegyük az előbb elkészített páclébe, és hagyjuk benne legalább három óra hosszat. 3 óra eltetével vegyük ki a húst.

A lébe keverjük bele a paradicsompürét. A húst tegyük tűzálló tálba, öntsük le a lével, és előmelegített sütőben előbb pároljuk puhára, majd kivéve a léből, süssük át pirosra.

groen_arrowExtra

Beküldte: Kata - Datum: 2010-02-24 15:13:15

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá