Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Serpenyős Rostélyos

Ízletes magyar rostélyos.

Kategória:
marha husok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • rostélyos
  • vöröshagyma
  • burgonya
  • 4 db 16-18 dkg-os rostélyos- vagy felsál szelet
  • 12 dkg vöröshagyma
  • 1 kanálnyi édespaprika
  • 1 dl paradicsom
  • egy kis víz
  • 50 dkg bur­gonya
  • 8 dkg zsír
  • 2 db zöldpaprika
  • kömánymag
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Serpenyős rostélyos elkészítése a rostélyosokat kiverjük, szélüket bevagdaljuk, megsózzuk s forró zsírban kisütjük.

A vöröshagymát finomra vágjuk és zsírban megpirítunk, hozzáadunk 1 kanálnyi édespaprikát, majd felengedjük 1 dl paradicsommal és egy kis vízzel. Ebbe tesszük a rostélyos szeleteket és pároljuk. Közben a burgonyát hosszú szeletekre vágjuk.

Amikor a hús félig megpuhult a burgonyát beletesszük és együtt főzzük. Közben néha egy kis vízzel felengedjük. Pár szem köménymagot és 2 db cikkekre vágott zöldpaprikát teszünk bele.

groen_arrowExtra

Beküldte: Gyula - Datum: 2009-08-27 16:35:38

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá