Magyar leves
A tisztított, mosott fehér babot elöző nap este beáztatjuk, másnap puhára főzzük, időnként fedő nélkül.Szitán áttörjük.
Adunk hozzá finomra vagdalt tárkonyt, s zsemleszínű rántással berántva, tejföllel elkeverve tálaljuk.
Pirított zsemlekockát adunk hozzá. A levest tárkonyecettel vagy rendes ecettel és sóval fűszerezzűk.
Beküldte: Tamás - Datum: 2009-02-11 19:10:50
Magyar leves
A tisztított, mosott fehér babot előzö nap este beáztatjuk, másnap puhára főzzük, idönként fedö nélkül. Szitán áttörjük.
Adunk hozzá finomra vagdalt tárkonyt, s zsemleszínü rántással berántva, tejföllel elkeverve tálaljuk.
Pirított zsemlekockát adunk hozzá. A levest tárkonyecettel vagy rendes ecettel és sóval fűszerezzük.
Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-03-03 12:35:56