Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Spárgaleves

Magyar leves

Kategória:
levesek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • spárga
  • borjúcsont
  • tejszín
  • 1/2 kg gyenge spárga
  • vaj
  • liszt
  • cukor
  • zöldpetrezselyem
  • 30 dkg borjúcsont
  • 1 dl tejszín
  • 1 tojássárgája
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A spárgát külső héjától megtisztítjuk és tövét levágjuk.

Rövid, egyenlő darabokra vágjuk és csontlében cukorral és sóval puhára főzzűk.

Világos vajas rántást készítünk, belekeverjük a petrezselymet és berántjuk vele a levest.

Ha jól felforrt a leves, apró vajas galuskákat szaggatunk bele.

Közvetlenül tálalás előtt a levesestálban tejszínnel és tojássárgával elkeverjük és így adjuk asztalra.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-12-19 08:01:04

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá