Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Paduai zöldségleves

Olasz leves.

Kategória:
levesek
Ország:
olasz
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • füstölt hús
  • leveszöldség
  • vajbab
  • 40 dkg füstölt hús
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csomó leveszöldség
  • 1 csomag petrezselyem
  • 2 nagvobb paradicsom
  • 20 dkg vajbab
  • 1 kávéskanál bazsalikom
  • 3-4 szem egész bors
  • 10 dkg parmezán sajt
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A húst előző nap beáztatjuk, hogy a só kiázzon belőle. Kockára vágjuk és az egészben hagyott, megmosott hagymával, a megtisztított fokhagymával feltesszük főni. Megsózzuk, ha szükséges.

Ha félig megpuhult a hús, hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott zöldségféléket, a megtisztított, megmosott és feldarabolt vajbabot, a paradicsomot és a borsot.

Izesítjük a bazsalikommal és hagyjuk felforrni.

Ezután kis lángon főzzük puhára. Végül belefőzzük a metélttésztát, s ha az is megfőtt, tálalhatjuk a lereszelt sajttal.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-02-06 12:23:11

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá