Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Libaleves

Magyar leves

Kategória:
levesek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • liba
  • zöldség
  • vöröshagyma
  • 1 liba háta és vastag szárnyai
  • 35 dkg ve­gyes zöldség
  • kis fej vöröshagyma
  • két cikk fokhagyma
  • bors
  • gyömbér
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A libalevest húslevesszerűen főzzük öreg liba hátából és szárnyá­ból. Ha egész libát vásároltunk, akkor beletehetünk más részeket is.

A jól megmosott libahúst hideg vízben feltesszük főni, megsózzuk, majd lehabozzuk és a vastagabb darabokra vágott zöldsé­get, a hagymát és fok hagymát beletéve lassan, egyenletes forrás mellett puhára főzzük.

Betétnek adhatunk maceszgombócot, dara­galuskát vagy finom metéltet.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-11-22 11:39:57

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá