Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Karfiolleves

Magyar leves

Kategória:
levesek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • karfiol
  • borjúcsont
  • tejföl
  • 60 dkg leveleitől megtisztított karfiol
  • 4 dkg vaj
  • 3 dkg liszt
  • zöldpetrezselyem
  • 30 dkg borjúcsont
  • 2 dl tejföl
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A kelvirágot rózsáira bontjuk, a torzsáját is faragjuk körül és vágjuk fel vékony szeletekre.

A jól kifőtt csontlébe tegyük fel fűni egy kevés sóval.

Készítsünk ezalatt világos vajas rántást, keverjük hozzá a finomra vágott zöldpetrezselymet, keverjük simára kevés hideg vízzel és adjuk a levesbe.

Főzzünk bele apró galuskákat és mielőtt levennénk a tűzhelyről, keverjünk bele 2 dl tejfölt.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2008-12-19 07:49:57

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá