Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Gulyásleves

Magyar leves.

Kategória:
levesek
Ország:
magyar
Főre:
5

groen_arrowHozzávalók

  • marhahús
  • vöröshagyma
  • burgonya
  • 30 dkg marhahús
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 75 dkg burgonya
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg zsír vagy olaj
  • 5 dkg paprika és paradicsom
  • köménymag
  • pirospaprika.
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A finomra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, beletesszük a paprikát, a kockára vágott marhahúst, a szétzúzott köménymagot, és az összezúzott fokhagymát, megsózzuk, kevés vízzel felöntjük és nem egészen puhára pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát, a lecsót, s annyi vizet öntünk rá, hogy a húst és a burgonyát jól ellepje, és készre főzzük. Végül csipetkét főzünk bele.

Ha ízlett a Gulyásleves kóstolja meg a finom Palóclevest is!

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2007-10-10 19:00:28

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá