Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Angol uborkaleves

Finom uborka leves.

Kategória:
Levesek
Ország:
angol
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • nyers uborka
  • ecetes uborka
  • kapor
  • 4 nyers uborka
  • 4 ecetes uborka
  • 1 húsle­veskocka (vagy 1 kávéskanál ételízesítő)
  • 1 csomó kapor
  • 1 vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • 4 tojás
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál liszt
  • feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Angol uborkaleves elkészítése a vöröshagymát apróra vágjuk, és olajon üvegesre pirítjuk. Majd belekeverjük a lisztet, és feleresztjük 1 l vízzel. Beletesszük a húsleveskockát vagy az ételízesítőt, sózzuk, bórsozzuk.

Meghámozzuk és apró kockákra vágjuk az uborkát, majd a levesben felforraljuk. Ha az uborka megpuhult, finom szitán áttörjük, és. újra felforraljuk a levest. Egy tálban összekeverjük a tojások sárgáját a tejföllel, majd állandó keverés közben lassan ráöntjük a levest.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsu - Datum: 2009-09-18 15:59:44

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá