Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Vajgaluska

Finom levesbetét nyári levesekbe.

Kategória:
Levesbetétek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • tojás
  • vaj
  • liszt
  • 1 egész tojás
  • 5 dkg vaj (esetleg zsír)
  • egy kis só
  • 5 dkg liszt
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Vajgaluska elkészítése egy egész tojást, 5 dkg vajat, egy kis sót és 5 dkg lisztet össze­keverünk.

Negyed óráig pihenni hagyjuk. Majd forró le­vesbe mártott kiskanállal kiszaggatjuk és a szaggatástól számítva 5 percig főzzük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Jutka - Datum: 2009-06-18 17:31:44

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá