Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Rántott borsó

Finom levesbetét.

Kategória:
Levesbetétek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • tojás
  • liszt
  • tej
  • 1 egész tojás
  • 3 evőkanál tej
  • egy kis só
  • 6 dkg liszt.
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A rántott borsó elkészítése úgy történik, hogy egy egész tojásból, három evőkanálnyi tejből, pici sóból és a 6 dkg lisztből sűrű palacsintatésztát készítünk.

Reszelő segítségével forró, de nem füstölgő zsírba csepegtet­jük és aranysárgára sütjük.

Azután szűrőkanálban leszűrjük.

Itatóspapirosra önt­jük, s azt szitára helyezve meleg helyen tartjuk tálalásig. Tálalhatjuk külön tányéron, tehetjük a levesbe is.

groen_arrowExtra

Beküldte: Evelyn - Datum: 2009-06-18 17:05:26

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá