Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Olasz hússzeletek boros lében

Finom olasz hússzeletek boros lében recept.

Kategória:
húsok
Ország:
olasz
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • sovány karaj vagy borjúcomb
  • édes fehér bor
  • petrezselyemzöld
  • 50 dkg sovány karaj (vagy borjúcomb)
  • 4-5 evőkanál liszt
  • 0,5 dl édes fehér bor
  • 1 csomó petrezselyemzöld
  • 3-4 evőkakanál olaj
  • feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Olasz hússzeletek boros lében recept elkészítése a húst vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A szeleteket lisztbe mártjuk, s az olajban mindkét oldalukat kisütjük. Ezután kivesszük a szeleteket a lábasból, a maradék olajhoz öntjük a bort ezt kb. 1 percig főzzük. Végül belekeverjük az apróra vagdalt petrezselyemzöldet és a levet ráöntjük a húsra.

groen_arrowExtra

Beküldte: Emma - Datum: 2010-02-24 15:39:09

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá