Finom grazi kétszersült recept.
Grazi kétszersült recept elkészítése a vajat vagy a margarint felolvasztjuk és hagyjuk kihűlni. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és apránként belekeverjük a cukrot a réteslisztet és az olvaszott, de hideg vajat vagy margarint.
Püspökkenyérformát kivajazunk, megszórjuk liszttel és ebbe öntjük a masszát és forró sütőbe tesszük 5 perc múlva kisebb lángon sütjük tovább. Fogpiszkálóval nézzük meg, hogy megsült-e, amennyiben nem ragad rá massza kész, kivesszük és deszkára borítjuk ki.
Másnap szeleteljük, sütőlemezre egymás mellé fektetjük, és sütőben megszárítjuk. Vaníliás porcukorral meghintjük, úgy hagyjuk kihűlni.
Beküldte: Zsu - Datum: 2010-03-17 17:14:44