Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Spanyol tekercs

Spanyol húsétel.

Kategória:
húsok
Ország:
spanyol
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • borjú
  • uborka
  • paradicsompüré
  • 50 dkg borjú- vagy marhanyakrész
  • 3 uborka
  • 1 tojás
  • 1 kis doboz paradicsompüré
  • 6 vekony szelet szalonna
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 csomó petrezselyemzöld
  • törött feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Megdaráljuk vagy egészen apróra vágjuk a húst, sóval, törött borssal fűszerezzük, és a nyers tojással összegyúrjuk.

A nyers uborkákat beburkoljuk vele, és egészben olajon kb. 30 percig sütjük a húshengereket.

Szalonnaszeleteket fektetünk rá, leöntjük a vízzel hígított paradicsompürével és még kb. 15 percig pároljuk.

Pirítóskenyér-darabokkal köritve, felszeletelve tálaljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-04-08 19:12:05

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá