Spanyol húsétel.
A csirkét vágjuk kis darabokra, kockákra a sertéshúst, és az olajon nagy1ángon pirítsuk meg.
Adjuk hozzá a finomra vágott hagymát meg a fokhagymát, a cikkekre vágott paradicsomot, a csíkokra szeletelt zöldpaprikát és tovább süssük tovább.
Mikor félig megpuhult megsózzuk, a tüzről levesszük, közékeverjük a pirospaprikát a rizst, és 6 dl forró vizet.
Keverjük bele a zöldborsót, a karikákra vágott kolbászt, a sáfránnyal fűszerezzük és fedő alatt kis lángon pároljuk.
Mikor majdnem kész, beletesszük a rákot a kagylót és ha valamennyi belevaló megpuhult, a leszürt konzerv articsókát. Ezzel már csak átmelegitjük.
Beküldte: Tamás - Datum: 2008-02-29 16:32:05