Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Fokhagymás szelet

Magyar húsétel.

Kategória:
húsok
Ország:
magyar
Főre:
0

groen_arrowHozzávalók

  • csont nélküli hússzeletek
  • tej
  • zsemlemorzsa
  • csont nélküli hússzeletek
  • 0,5 l tej
  • 2 ek. zúzott fokhagyma
  • őrölt bors
  • 1 csapott ek. delikát
  • zsemlemorzsa
  • panírpor
  • liszt
  • olaj
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A tejbe belekeverjük a fűszereket. A húst kiverjük (ha csirke,akkor nem kell kiverni!),és beleforgatjuk a tejes páclébe.

Legalább egy éjszaka (de eláll egy hétig is) a hűtőben állni hagyjuk.

Mielőtt kisütnénk megforgatjuk morzsa, panírpor és liszt azonos arányú keverékében. Mindkét oldalát 2-2 percig sütjük.(Hamar átsül!)

Burgonyapürével a legfinomabb.

groen_arrowExtra

Beküldte: Julika néni - Datum: 2008-02-24 16:18:19

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá