Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Berci kedvence

Kategória:
húsok
Ország:
magyar
Főre:
0

groen_arrowHozzávalók

  • hús
  • tojás
  • gomba
  • 1 kg szeletelt hús (karaj
  • tarja)
  • 5 tojás
  • 1 kg vöröshagyma
  • 1 üveg gomba
  • 1 húsleveskocka
  • 1 evőkanál kechup
  • 1 evőkanál mustár
  • 20 dkg reszelt sajt
  • zsemlemorzsa
  • olaj
  • delikát
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Zacskóba zsemlemorzsát teszünk és a hússzeleteket egyenként belehelyezve kiverjük. Majd felvert tojásban megforgatjuk és forró olajban hirtelen kisütjük.

Az átsütött húsokat tepsibe rakjuk. Sűrűn beszórjuk delikáttal meghintett hagymakarikákkal. 5-6 dl vízbe, 1 db húsleveskockát, 1 ek.kechupot, 1 ek.mustárt, 1 üveg gombát teszünk.

Felfőzzük és ráöntjük a húsra. Lefóliázzuk, kb.1 óráig sütjük. Ekkor a fóliát levesszük és jól megszórjuk reszelt sajttal.

Ha ráolvadt,akkor kész.

Krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Julika néni - Datum: 2008-02-24 16:20:58

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá