Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Angol vadnyúlgerinc

Angol húsétel.

Kategória:
húsok
Ország:
angol
Főre:
3

groen_arrowHozzávalók

  • vadnyúlgerinc
  • szegfűszeg
  • szalonna
  • 2 vadnyúlgerinc
  • szegfűszeg
  • feketebors
  • babérlevél
  • 10 dkg sonka
  • szalonna
  • zsír vagy olaj
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A fűszereket mozsárban összetörjük, és tiszta papirosra szitáljuk.

A letisztított nvúlgerincet vékony szalonnacsíkokkal megtüzdeljük, enyhén besózzuk, és a fűszerrel jól bedörzsöljük.

Ezután sütőlapra tesszük, forró zsírral vagy olajjal leöntjük, és jó meleg sütőben többszöri öntözgetéssel 25 perc alatt rozsdabarnára sütjük.

Az angolosra sütött nyúlgerincet lefejtjük a csontokról, vékony szeletekre vágjuk, s visszahelvezzük agerinccsontra.

Vajjal leöntött gyenge zöldfőzelékkel vagy burgonyapürével tálaljuk.

Körítés lehet még vajas pogácsa vagy burgonyakrokett is.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-05-28 13:32:53

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá