Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Zöldmártás

Finom zöldmártás recept.

Kategória:
hideg mártások
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • paraj
  • tejszín
  • fehér bor
  • 4 dl majonéz
  • 3 dkg paraj
  • 1 csomó petrezselyem zöldje
  • 1 dkg tárkony
  • 1/2 dl tejszín
  • 1/2 dl fehér bor
  • bors
  • cukor
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Zöldmártás elkészítése a parajt megmossuk, majd feltesszük főni 3 percre sós vízben, hozzáadjuk a zöldpetrezselymet, tárkonyt. Lehűtjük, jól kicsavarjuk és finom szitán áttörjük, majd a majonézhez keverjük. Tejszínnel és fehér borral hígítjuk, sóval, borssal, cukorral ízesítjük.

Hideg rákhoz, hideg halhoz, tojáshoz és szárnyasokhoz tálaljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-09-03 17:01:58

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá