Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Zöld-mártás

Finom spenótos mártás.

Kategória:
hideg martasok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • spenót
  • metélőhagyma
  • szódabikarbóna
  • 20 dkg spenót
  • zöldpetrezselyem
  • 1 evőkanál finomra vágott me­télőhagyma
  • 2 tojássárgája
  • 2 dl olajból ké­szült majonéz
  • 1 dl tejföl vagy tejszín
  • citromlé
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Zöld-mártás elkészítése lobogó forró vízbe ˝ dkg szódabikarbónát teszünk és ebben főzzük néhány percig a spenótleveleket és a zöldpetrezselymet. Leszűrjük és hozzátesszük a metélőhagymát. Apróra daráljuk, majd az elkészített majonéz-mártásba belekeverjük. Tejszínnel vagy tejföllel hígítjuk, sóval és citromlével ízesítjük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Éva - Datum: 2009-08-27 15:24:52

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá