Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Vince Mártás

Finom szardellás mártás.

Kategória:
hideg mártások
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • szardellafilé
  • paraj
  • majonéz mártás
  • 3 dl majonéz
  • 2 db szardellafilé
  • 2 főtt tojássárgája
  • 2 dkg vö­röshagyma
  • 2 dkg főtt paraj
  • törött bors
  • mustár
  • cukor

    Majonéz mártáshoz:
  • 3 dl majonéz
  • 1 dl tejszín
  • citromlé
  • törött bors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Vince Mártás elkészítése: majonéz mártást készítünk: a majonézhez hozzákeverjük a tejszínt, majd sózzuk, borsozzuk és citromlét keverünk hozzá.

A szardellafilét, a 2 főtt tojássárgáját és a hagymát mozsárban megtörjük és hozzáadjuk a kicsavart főtt parajt, 1 kanál majonéz mártást és ezt összetörjük. Majd az egészet a maradék majonéz mártáshoz keverjük. Cukorral, törött borssal ízesítjük.

Rákhoz és hideg halakhoz adjuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-09-03 18:52:26

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá