Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Uborkamártás

Magyar mártás.

Kategória:
hideg mártások
Ország:
magyar
Főre:
0

groen_arrowHozzávalók

  • uborka
  • liszt
  • tejföl
  • 20 dkg uborka
  • 5 dkg olaj vagy zsír
  • 4 dkg liszt
  • 1,5 dl tejföl
  • cukor
  • törött bors.
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Zsírból, lisztből világos rántást készítünk, a levessel fel engedjük és simára keverjük, majd hozzáadjuk a meghámozott és egyenletes kockára vágott uborkát és a tejfölt. Sóval, cukorral ízesítjük, majd felforraljuk Finomra vágott kaprot is tehetünk a mártásba, s kevés uborkalével még ízesebbé tehetjük.

Ha ízlett az Uborkamártás kóstolja meg a finom Paradicsommártást is!

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2007-10-11 09:05:32

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá