Tiroli mártás
Osztrák hideg mártás.
- Kategória:
- hideg mártások
- Ország:
- osztrak
- Főre:
- 4
Hozzávalók
- majonéz
- fehér bor
- paradicsommártás
- 1 doboz mirelit majonéz
- 1 dl fehér bor
- 1 dl tejszín
- 2 evőkanál fűszerezett paradicsommártás (ketchup)
- só
- fehérbors
- porcukor
hozzáadás a vásárlólistához >>
Elkészítés
A felengedett majonézbe paradicsommártást, fehér bort, tejszínt keverünk, és sóval, fehérborssal, és ha szükséges, porcukorral ízesítjük.
Ezt a mártást főleg hideg húsokhoz szokták adni.
Extra
Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2008-04-24 19:58:21
küldje tovább ismeröséhez >>
még nem szavazott >>
Szóljon hozzá