Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Paradicsommártás

Magyar mártás.

Kategória:
hideg mártások
Ország:
magyar
Főre:
0

groen_arrowHozzávalók

  • paradicsompüré
  • liszt
  • vöröshagyma
  • 15 dkg paradicsompüré
  • 5 dkg zsír
  • 4 dkg
  • liszt
  • 2 dkg vöröshagyma
  • 1 db zeller zöldje
  • cukor.
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Zsírból, lisztből, zsemleszínűre pirított rántást készítünk, a paradicsompürét hozzákeverjük, csontlévei felengedjük, sóval, cukorral ízesítjük, habverővel simára keverjük, hozzáadjuk a hagymát, a zellert és jól felforraljuk. Utána hegyes szűrőn vagy szitán átszűrjük.

Ha ízlett a Paradicsommártás kóstolja meg a finom Uborkamártást is!

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2007-10-11 08:55:35

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá