Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Orosz Mártás

Finom kaviáros mártás.

Kategória:
hideg martasok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • kaviár
  • majonéz
  • tejszín
  • 3 dl majonéz
  • 5 dkg kaviár
  • 1 dl tejszín
  • mustár
  • citrom
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Otosz mártás elkészítési módja a majonézt mustárral és a tejszínnel elkeverjük, citromlével ízesítjük és végül a kaviárt könnyedén hozzákeverjük.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-09-03 16:21:27

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá