Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Narancskrém

Magyar hideg mártás.

Kategória:
hideg mártások
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • narancs
  • viz
  • tejszin
  • 2 narancs
  • 2 ek étkezésikeményitö
  • 2dl viz
  • 2dl tejszin
  • 6 3k cukor
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A narancshajŕt lereszeljük vékonyan (a fehéret nem), kifacsarjuk a levét. Ezeket felfözzük a tejszin kivételével, majd szitŕn ŕt paszirozzuk, lehütjük.

A tejszint kemény habbŕ verjük majd a narancskrémbe forgatjuk és hidegen kinŕljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Koczka Mariann - Datum: 2008-03-11 20:37:52

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá