Cumberland-mártás
Finom különleges mártás.
- Kategória:
- hideg mártások
- Ország:
- magyar
- Főre:
- 4
Hozzávalók
- vörös bor
- Madeira bor
- narancslé
- 1 evőkanálnyi mustárpor
- 1 dl vörös bor
- 1 dl Madeira bor
- 1 narancs leve
- 15 dkg szitán áttört ribizkeíz
- cayenne-bors
- 1 citrom puhára főtt héja
- 1 narancs puhára főtt héja
hozzáadás a vásárlólistához >>
Elkészítés
Cumberland-mártás elkészítési módja egy evőkanálnyi mustárporhoz 1-1 dl vörös és Madeira bort, valamint 1 narancs levét keverünk, majd ezt követően a szitán áttört ribizkeízt, a cayenne-borsot, a citromot és a narancs puhára főtt és vékonyan lehámozott és finomra metélt héját.
Extra
Beküldte: Éva - Datum: 2009-08-27 15:05:17
küldje tovább ismeröséhez >>
még nem szavazott >>
Szóljon hozzá