Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Ponty vagy Harcsa Paprikás

Magyar halétel.

Kategória:
halételek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • ponty
  • harcsa
  • vöröshagyma
  • zöldpaprika
  • Személyenként:
  • 15-20 dkg-os halszeletek
  • 6 dkg zsír
  • 2 dkg liszt
  • 15 dkg vöröshagyma (reszelve)
  • 1/2 evőkanálnyi paprika
  • 1,5 dl tejföl
  • 2 db zöldpaprika
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A zsíron megpirított vöröshagymába paprikát teszünk és elkeverjük.

Hozzáadjuk azután a halszeleteket. Kellően megsózzuk, a hagymás, paprikás zsíron megpörköljük - mert keverni nem szabad -, a tűzhely szélére húzzuk és a liszttel elkevert tejföllel leöntve 15 percig csendes forrással készre pároljuk a halat.

Vajasgaluskát vagy sós vízben főtt burgonyát adunk hozzá.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2007-12-20 10:22:44

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá