Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Halpástétom

Angol halétel.

Kategória:
halételek
Ország:
angol
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • hal
  • burgonya
  • zsemlemorzsa
  • 45 dkg hal
  • 2 evőkanál főtt (tört) burgonya
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa
  • 11 dkg háj vagy margarin
  • tej
  • vaj
  • 2 tojás
  • feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A halat megnyúzva és megtisztítva apróra vágjuk, hozzákeverjük az apróra vágott hájat vagy a margarint, a burgonyát, a zsemlemorzsát és a tojást.

Annyi tejet adunk hozzá, hogy elég kemény massza legyen belőle.

Sózzuk, borsozzuk, majd jól megvajazott tűzálló edénybe tesszük.

Meghintjük egy kevés zsemlemorzsával, és meleg sütőben kb. háromnegyed órát sütjük, miután a tetejére kis vajdarabokat tettünk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2008-05-08 20:25:31

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá