Finom tonhal töltött tojással.
Tonhalas tál töltött tojással elkészítése a tojásokat keményre főzzük, hosszában ketté vágjuk.
A tonhalat sós vízben kifőzzük. A zellert is megfőzzük. Ezután a kihűlt halat, a zellert, a meghámozott almát apróra vágjuk. A szardíniák felét is kockákra vágjuk. Belekeverjük a majonézt.
Apróra vágjuk a kaprot, felvárjuk a kapribogyót ezt is a keverékhez adjuk. Sózzuk, borsozzuk és citromlével ízesítjük.
Töltelék elkészítése: A vajat habosra keverjük, beletesszük a tojássárgákat, a szardínia másik felét, és ízesítjük citromlével, sóval, törött borssal, majd simára dolgozzuk. Ezzel megtöltjük a tojásokat és elhelyezzük a tálra rakott salátán.
Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-10-14 17:24:45