Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Sütőben párolt törpeharcsa

Finom törpeharcsa recept.

Kategória:
halételek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • törpeharcsa
  • halászlékocka
  • fehérbor
  • 4 törpeharcsa
  • 1 halászlékocka
  • 1 dl fehér­bor
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 5 dkg vaj
  • 1 kávéskanál mustár
  • 1 tojás
  • fekete­bors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Sütőben párolt törpeharcsa elkészítési módja a halászlékockából 2 dl levet készítünk.

Egy tepsit kikenünk vajjal és ebbe tesszük a halszeleteket, amiket megsózunk, megborsozunk. Ráöntjük a bort és a hallét, majd az apróra vágott hagymát. Fóliával letakarva kb. 25 percig forró sütőben sütjük.

Mártás készítése: 1 tojássárgát összekeverünk mustárral és a hal félretett levével. A halat a mártással leöntve tálaljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2009-10-14 17:17:22

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá