Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Káposztás harcsa (vagy ponty)

Finom káposztás harcsa.

Kategória:
halételek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • harcsa vagy ponty
  • savanyú káposzta
  • vöröshagyma
  • 1 kg harcsa vagy ponty)
  • 1 kg savanyú káposzta
  • 2 dl tejföl
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • liszt
  • pirospaprika
  • olaj
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Káposztás harcsa vagy ponty elkészítési módja a harcsát (vagy a pontyot) megtisztítva, kibelezve felszeleteljük, a szeleteket megsózzuk, paprikás lisztben forgatjuk, majd forró olajban ropogósra sütjük.

A vöröshagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, majd a savanyú káposztát. Ráöntünk egy kis vizet és puhára pároljuk.

Egy mély, tűzálló tálat olajozunk, beleteszünk egy sor káposztát, rárakjuk a kisütött halszeleteket, majd újra befedjük káposztával. A tetejét leöntjük a tejföllel. Forró sütőben átsütjük, frissen tálaljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2009-09-26 16:01:12

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá