Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Halragu

Finom halragu recept.

Kategória:
halételek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • tonhal
  • vörösbor
  • gomba
  • 1/2 kg tonhal
  • 1 dl vörösbor
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 10 dkg gomba
  • 2 paradi­csom
  • 1 uborka
  • 0,5 dl citromlé
  • 2 evőkanál olaj
  • pirospaprika
  • feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Halragu elkészítése a halat felszeleteljük, sózzuk, pirospaprikázzuk, citromlevet öntünk rá és kb. egy órát állni hagyjuk. 1 óra elteltével kivesszük a halat a pácléből.

A hagymát apróra vágjuk olajon megpirítjuk, beletesszük a halszeleteket, ráöntjük a bort, megborsozzuk.

A gombát felszeleteljük, a paradicsomot és az uborkát karikára vágjuk és hozzáadjuk a halhoz. Megpároljuk a zöldségeket. Rizzsel vagy petrezselymes burgonyával tálaljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2009-09-26 15:59:31

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá