Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Borjú vagy sertésszelet római módon

Finom borjú- vagy sertésszelet római módon recept.

Kategória:
húsok
Ország:
olasz
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • sertéskaraj vagy borjúcomb
  • szarvasgomba
  • füstölt sertéscomb
  • 50 dkg sertéskaraj vagy borjúcomb
  • 2 szarvasgomba
  • 4 füstölt sertéscomb (nyers)
  • 4 kávéskanál vaj vagy margarin
  • 4 csipet őrölt zsálya
  • 1 csomó petrezselyem­zöld
  • 1 dl száraz fehér bor
  • liszt
  • olaj
  • feketebors
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Borjú- vagy sertésszelet római módon recept elkészítése a húst felszeleteljük és kiverjük. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a nyers füstölt húst is felszeleteljük, a petrezselymet epróra vágjuk. Egy szelet húsra 2 szelet gombát. 1 vékony szelet nyers füstölt húst, 1 kávéskanál vajat, csipetnyi apróra vágott petrezselymet, keyés borsot és őrölt zsályát teszünk. majd befedjük egy másik szelettel és a széleket összetűzzük.

Az elkészített töltött húsokat lisztbe márt juk. és mindkét oldalukat forró olajban kisütjük. Végül ráöntjük a bort és kb. 20 percig, amíg a hús ,egpuhul pároljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Eszter - Datum: 2010-02-24 14:47:28

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá