Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Savanyúkáposzta Főzelék

Finom savanyúkáposzta főzelék.

Kategória:
főzelékek
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • fejes káposzta
  • fokhagyma
  • vöröshagyma
  • 1,25 kg fejes káposzta
  • 4 dkg zsír
  • 6 dkg liszt
  • 1 dl tejföl
  • 3 dkg vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • pirospaprika
  • köménymag
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Savanyúkáposzta főzelék elkészítése ha a káposzta túl savanyú, kissé kimossuk, majd annyi vízzel, hogy ellepje, feltesszük főni, megízesítjük sóval, köménymaggal.

Rántást készítünk, s ha már barnul akkor hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, fokhagymát, pirospaprikát és felengedjük hideg vízzel.

Ha a káposzta megpuhult, hozzáadjuk a felengedett rántást, a tejfölt és jól felforraljuk.

groen_arrowExtra

Beküldte: Kata - Datum: 2009-09-10 09:15:56

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá