Magyar főzelék.
A megtisztított karalábét kis kockákra vágjuk és fórrásban levő sózott vízben megfőzzük. Világos rántást készítünk, hozzáadjuk a finomra vágott zöldpetrezselymet, hideg vízzel felengedjük és a puhára főtt karalábéra öntjük. Aberántott karalábét jól felforraljuk és cukorral, törött borssal ízesítjük.
Ha ízlett a Karalábé Főzelék kóstolja meg a finom
Lencsefőzeléket vagy karalábé főzeléket is!
Beküldte: Tamás - Datum: 2007-10-14 20:59:43
Finom karalábé főzelék.
Karalábé főzelék elkészítése a karalábét négyszögletes szeletekre vágjuk, forrásban lévő vízben megfőzzük.
Világos rántást készítünk, hozzáadjuk a finomra vágott zöldpetrezselymet, hideg vízzel felengedjük és a puhára főtt karalábéra öntjük. A berántott karalábét jól felforraljuk és cukorral, törött borssal ízesítjük.
Beküldte: Kata - Datum: 2009-09-10 08:49:40