Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Spanyol csirke

Spanyol csirkés recept.

Kategória:
csirke húsok
Ország:
spanyol
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • csirke
  • szalonna
  • bor
  • 2 kisebb csirke v. 8 comb v. mell
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 dl fehér bor
  • 1,5 dl narancslé
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Az apróra vágott szalonnát és az apróra vágott vöröshagymával együtt megpirítjuk.
Megforgatjuk benne a húsdarabokat, ha egész csirkét vettünk, úgy vágjuk fel, mintha paprikás csirkét akarnánk készíteni, és a borral meg a narancslével felöntve, a húst kis lángon puhára pároljuk.

Párolás közben a húst többször kevergessük.

Csak akkor sózzuk meg, ha a szalonna nem volt túlságosan sós.

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2008-03-06 16:56:42

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá