Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Rántott Csirke

Magyar husok.

Kategória:
csirke húsok
Ország:
magyar
Főre:
0

groen_arrowHozzávalók

  • csirke
  • tojás
  • morzsa
  • 2 db csirke
  • 3 tojás
  • 25 dkg morzsa
  • 12 dkg liszt. só
  • zsír
  • zöldpetrezselyem.
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A megtisztított csirkéket megmossuk és feldaraboljuk négy, vagy ha nagyobb, nyolc darabba. A májat és a zúzát a szárnyába tesszük. Megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és zsírban pirosropógosra sütjük. A zsírból kivéve, azonnal forrón tálaljuk.

Ha ízlett a rántott csirke kóstolja meg a finom töltött csirkét is!

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2007-09-21 20:24:00

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá