Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Paprikás Csirke

Magyar husok.

Kategória:
csirke húsok
Ország:
magyar
Főre:
5

groen_arrowHozzávalók

  • csirke
  • pirospaprika
  • vöröshagyma
  • 2 db csirke
  • 10 dkg zsír
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 5 dl tejföl
  • pirospaprika
  • liszt.
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A megtisztított, megmosott csirkét feldaraboljuk négy, a nagyobbat 8 darabba. A finomra vágott hagymát felhevített zsírban aranysárgára pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, elkeverjük és azonnal felöntjük kevés vízzel.

Beletesszük a csirkét, megsózzuk, elkeverjük és fedő alatt lassú főzésseI, rövid lében pároljuk, időnként megnézzük, és ha levét elfőtte és zsírjára pirult, kevés vizet öntünk alá. Ha majdnem puha, liszttel simára elkevert tejfölt öntünk hozzá, óvatosan elkeverjük, felforraljuk, puhára pároljuk.

Tehetünk hozzá kevés lecsót, vagy friss zöldpaprikát vagy paradicsomot.

Ha ízlett a paprikás csirke kóstolja meg a finom rántott csirkét is!

groen_arrowExtra

Beküldte: Zsuzsa - Datum: 2007-10-14 21:25:47

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá