Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Gombás Csirke

Magyar csirkés étel.

Kategória:
csirke húsok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • gomba
  • vöröshagyma
  • csirke
  • 15 dkg gomba
  • 5 dkg reszelt vöröshagyma
  • zsír vagy olaj
  • 1 kg feldarabolt csirke
  • néhány szál gyenge zöldség
  • egy kis só
  • bors
  • liszt
  • 1 tojássárgája
  • 1 dl tejföl
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



15 dkg gombát reszelt vöröshagymával, egy kis zsírban vagy olajban megpirítunk.

A feldarabolt csirkét néhány szál gyenge zöldséggel, egy kis sóval és borssal főzzük.

A pirított gombát liszttel meghintjük, jól elkeverjük és felöntjük a csirke levévei, s ebben a csirkét jó puhára főzzűk.

Tojássárgáját tejföllel összehabarunk s ezzel ízesítjük. Tálalásnál meghintjük vagdalt zöldpetrezselyemmel.

Ha ízlett a gombás csirke kóstolja meg a finom becsinált csirkét is!

groen_arrowExtra

Beküldte: Tamás - Datum: 2007-12-02 19:22:02

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá