Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Töltött Bárány

Finom bárányhús recept.

Kategória:
bárány húsok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • bárány mell
  • zsemle
  • zsír
  • 80 dkg bárány mellee
  • 2 db vizes zsemle
  • 3 dl tej
  • 2 tojás
  • petrezselyemzöld
  • törött bors
  • 10 dkg zsír
  • 3 dkg vaj
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Töltött bárány elkészítési módja a kicsontozott bárány mellét ketté vágjuk, hogy tölthető legyen.

Töltelék elkészítése: 2 dl tejben áztatott zsemlét jól kinyomunk, összekeverjük egy kis sóval, petrezselyem zöldjével, 2 egész tojással, vajjal és törött borssal.

A fenti töltelékkel megtöltjük a bárányhús melleket, enyhén megsózzuk és forró zsírral leöntjük, Közepesen meleg sütőben lassan sütjük, hogy a pecsenye jól átsüljön. Közben a levével állandóan öntözgetjük, amíg világospirosra sül.

groen_arrowExtra

Beküldte: Attila - Datum: 2009-07-13 18:18:34

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá