Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Húsvéti Báránycomb

Ízletes báránycomb.

Kategória:
bárány húsok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • báránycomb
  • sonkaszalonna
  • zsír
  • 80 dkg vagy 1 kg báránycomb
  • 8 dkg zsír
  • 4 dkg vaj
  • 10 dkg sonkaszalonna
  • 1 dkg liszt
  • 1 evő­kanálnyi paradicsomlé
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



A húsvéti báránycomb elkészítési módja a kicsontozott báránycombokat spárgával összekötjük, s a sonkaszalonnával megtűzdeljük, aztán megsózzuk, leöntjük forró zsírral és jó meleg sütőben világospirosra sütjük.

Sütés közben a pecsenye levével öntözgetjük és többször megforgatjuk a pecsenyét.

Leve elkészítési módja: a paradicsomot kissé megpirítjuk, majd egy fél kávéskanálnyi liszttel meghintjük, e1keverjük, 2 dl vízzel feleresztjük és felforraljuk. A mártásba tegyünk egy kis vajat is.

groen_arrowExtra

Beküldte: Dániel - Datum: 2009-07-13 18:24:29

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá