Receptkereső


Bővitett Keresés »

Hirdetések

Hírlevél


Leiratkozás Hírlevélről »

Borsos Ürü vagy Báránytokány

Finom báránytokány recepet.

Kategória:
bárány húsok
Ország:
magyar
Főre:
4

groen_arrowHozzávalók

  • ürü vagy bárnyhús
  • paradicsom
  • majoranna
  • 80 dkg ürü- vagy bárányhús
  • 15 dkg vörös­hagyma
  • törött bors
  • 6 dkg zsír
  • egy kis majoranna
  • két evökanálnyi paradicsom
hozzáadás a vásárlólistához >>

groen_arrowElkészítés



Borsos ürü vagy báránytokány elkészítése: A bárány vagy ürü húsát ujjnyi vékony metéltre vágjuk, forró vízzel leforrázzuk és szűrőkanálban lecsepegtetjük róla a vizet.

A felhevített zsírban megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, beletesszük a húst és kicsit megpirítjuk azt is, megsózzuk, törött borsot és majorannát adunk hozzá. Fedő alatt pároljuk a paradicsommal, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy a lé a húst ellepje.

groen_arrowExtra

Beküldte: Kati - Datum: 2009-07-25 12:50:41

küldje tovább ismeröséhez >>

még nem szavazott >>


groen_arrowSzóljon hozzá